keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Black Wall Gallery

Tänään mediapajasta kävimme Black Wall galleriassa katsomassa näyttelyä nimeltä ''Jumalia, Erehdyksiä ja Inhimillisyyksiä''. 
Siellä saimme katsella ihania teoksia taiteilijoilta Bambu Hellstedt ja Aino Keinänen. Näyttely kertoi ihmisten ja eläinten tasapainosta.

Aino Keinäinen (vas.) ja Bambu Hellstedt.

Taiteilijat olivat sattumalta paikalla, joten saimme kuulla aatteita ja tarinoita heidän teoksiensa taustalla kierroksemme yhteydessä.


Ylemmässä kuvassa näkyvät pienet maalaukset ovat mm. olleet New Yorkissa taidetapahtumassa. Maalauksissa on englanniksi lausahduksia ihmisten aatteista.

Näkyvänä teemana toimi kreikkalaiset jumalat ja maailman eri näkökulmat ihmisten ja eläinten silmin. Myös korkeat voimat joihin ihminen ei voi vaikuttaa oli läsnä teoksissa.


Näyttely oli sekä värikäs että harmaa ja käytti paljon erilaisia maalaustekniikoita. Vaikka taiteilijoiden tyylit ovat erilaisia, heidän teoksensa täydentävät toisiaan. 
Hellstedtin maalaukset kuvasivat lähinnä ihmisten tuhoavaa toimintaa eläinten näkökulmasta, kun taas Keinäisen teokset kertoivat kehon ja mielen välisestä yhteydestä ja kamppailusta.


Näyttely on Black Wall galleriassa 8.10 - 3.11.2019 osoitteessa Korsholmanpuistikko 6.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti